Son güncelleme: 20 Temmuz 2026
Bu işlem geri alınamaz ve anında gerçekleşir.
Uygulamaya erişiminiz yoksa, hesabınızı sildirmek için hesabınıza kayıtlı e-posta adresinizden nicebaseapp@gmail.com adresine “Hesap Silme” konulu bir e-posta gönderin. Talebiniz kimlik doğrulaması sonrası en geç 30 gün içinde tamamlanır.
Hesabınız silindiğinde aşağıdaki tüm verileriniz sunuculardan kalıcı olarak kaldırılır:
Cihazınızda çevrimdışı saklanan kopyalar da hesap silindiğinde temizlenir.
nicebaseapp@gmail.com
Last updated: July 20, 2026
This action is irreversible and happens immediately.
If you cannot access the app, email nicebaseapp@gmail.com from the address registered to your account with the subject “Account Deletion”. After identity verification your request is completed within 30 days.
When your account is deleted, all of the following is permanently removed from our servers:
Offline copies stored on your device are also cleared when the account is deleted.
nicebaseapp@gmail.com